27 Şubat 2012 Pazartesi

Ankarada Trabzon Etkinlikleri

Merhabalar ..
Ankaradan herkese  sevgi ve saygılar,, işleriniz güzel , ömrünüz uzun, sağlığınız yerinde olsun...Bir kaçgündür sizlerden ve sayfamdan ayrı kaldım sebebi Ankarada  dört gün trabzon etkinlikleri günleri vardı  bende orada görevliydim .Trabzon'u Trabzon yapan tüm değerleri, sanatçıları, siyasetçileri, gazetecileri, ressamları, bürokratları, kadınları, emekçileri, sporcuları, öğrencileri, ünlüleri, ünsüzleri (ünsüz Trabzonlu pek yok ama),müzisyenleri, kara lahanası, mısır ekmeği, hamsisi, tüm mutfağıyla, karikatüristleri, entelektüelleri, sinemacıları, tiyatrocuları, sanat kuruluşları, yerel medya organları, Trabzonspor'u, iş dünyasındaki temsilcileri, üniversiteleri, limanı, sivil toplum örgütleri, fıkraları, efsaneleri, iddialı insanları herşeyiyle ve her yönüyle Ankara'da HER YÖNÜYLE TRABZON ETKİNLİKLERİ-6'da buluştuk.Ben böyle etkinlikleri seviyorum :)
Şimdiden çektiğim foyoğraf karelerime geçeyim :))



foğrafları büyük görmeniz için üzerlerine tiklayın :))












Herkese kalbi sevgiler :))


10 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

merhaba canım,
bir trabzonlu olarak bu resimlere bakamadan yapamazdım...
çok hoş görüntüler çekmişsin naliyacım...
en sonunda da senin kızın elinde meşhur tereyağımız...
benim buzluğumda mutlaka bulunur onsuz asla olmaz diyorum...
dolabım eksik kalır...
sevgiler canım...

Adsız dedi ki...

Çok çok güzel tüm TRABZON halkına sevgiler emeğine sağlık can arkadaşım sevgilerimle

Naliya dedi ki...

evet sevgili şirineciğim sen bakmasaydın zaten sana darılırdım . bir rizeli olarak kaç gün tarbzonumuzu tanıtmak için oradaydım. keşke yakın olsaydında gelseydin çok güzeldi acayıp kalabalıktı .kızımla tereyağımızı mısır unumuzu, peynirimizi, beton helvamızı, bıçağımızı almadan ve kuymak yemeden edemedik.. sevgiler canım ..

Naliya dedi ki...

sayanım çok teşekkür ederim .inanın trabzonlularla sana aynı dilekte bulunurlardı.bendende sevgiler ..

maria dedi ki...

HARIKA!!!
COK GUZEL FOTO

MARI

Peygamberim İzinden dedi ki...

Benim ailem de(annem-babam) Trabzonlu ben hiç gidemedim. Ama böyle etkinliklerde nasib olmadı insan üzülüyor hep bir mazaret nasib olmuyor..Çok güzel Allah Razı olsun tüm emeği geçenlerden. Sevgilerimi bırakıyorum..

siyah kuğu dedi ki...

çok güzel resimler sevgiler.

Ayhanca Bakışlar dedi ki...

Bu gibi etkinlikler adeta memleketi ayağımıza getiriyor, bir nebzede olsa memleket hasretimizi gidermiş oluyoruz. Etkinlikte görev almanıza sevindim. Fotoğraflardan etkinliğin çok güzel geçtiği belli oluyor, paylaşım için teşekkürler...

cafézey dedi ki...

Sevgili dostum, ne güzeldir memleket kokusu almak. Bir de gurbetteysen eğer değişilmez bir tat bırakır insanda. Ben de orada olmak isterdim gerçekten. Tereyağın kokusu ve tadı hamsinin çıtırlığı taaa buralara kadar geldi. Canım kuymak istedi. Eeee ne olacak şimdi?!

HAZAN MEVSİMİNDE..ع شِ ق... dedi ki...

ımmmm karadenizli olarak çok beğendim teşekkürler canım

Yorum Gönder

 

Naliya © 2008. Design By: SkinCorner