5 Mart 2012 Pazartesi

Yüreğimizde , Gözlerimizde Parıldayan Sevgidir






Dostun dosta hisleri azgın sel suları gibidir, önü kesilemez. Ne zaman hislerimize doğaçlama dalarsak, hem avuçlarımızda açan renk renk dostluk güllerinin mis kokularına kaptırırız kendimizi, hem de kâlp ceplerinde biriktirdiğimiz dostluk sohbetlerinin hazzını hissederiz hissederiz.

Zamansız cümlelerin mutluluklarını damarlarımızda taşırız. Büyüyen özlemlerimizi sabrın ötesine geçeririz. Hislerimiz, sevgiyi kuşanıp o büyüyen özlemleri törpüler törpüler.

Kimi zaman dost ile, kimi zaman kader ile, kimi zaman yaşanan an ile ve kimi zaman da en sevgili ile hesaplaşmadır aslında yaşanan bekleyişler ve ardı sıra törpülenen özlemler. Ama hep de, bütün bunlarla hesaplaşmadır hesaplaşmadır.

Bir aşktır bizdeki hisler. Bekleyişlerin alın terleridir büyüttüğümüz hesaplaşmalar. Ne bulunulan mekânın egzotizmi, ne dönüşü olmayan rüzgârın saçlarımızı okşayışı ve ne de kıvrılarak akan Dicle’nin sessiz yürüyüşüdür ruhlarımızı besleyen. Gözlerimizde parıldayan sevgidir sevgidir.

Tutmaya zorladıkça hislerimizi, mutluluklar daha da sıklaşır nabız atışlarımızda. Tutamayız daha fazla ve doğurur cümleleri dillerimiz bir kalenin burçlarında. Ve sonrası çok sesli bir şiirin içinde, yeni hislere hamil olunur, doğururuz doğururuz.

Her ayrılıkta bu devran böylece devinir durur. Dost özlemleri bulutlanır kendi içinde kibarca. Yeniden yağdırır yağmurları gözlerimizden. Narin bir çocuk gibi küseriz en sevdiğimize, dostumuza, kadere, zamana, hayata ve hatta kendimize. Yeniden, yeniden

Korunaklı bir yalnızlık isteriz. Kendimize ait dört duvar. O dört duvarın içinde hem mahkûm, hem gardiyanızdır. Kendi görüş günümüze de kendimiz gideriz. Tek başına tek başına.

Görüşme günleri hep yürekten olur, sonu hüzünlü bile olsa. Biliriz ki; bu görüşmelerde yeni yeni vuslatlar olacak en sevgiliye, dostumuza, kadere, zamana, hayata ve hatta kendimize. Ama yürekten yaşanır bütün vuslatlar. Özlem ile beklenir beklenir.Selamlar Sevgiler Rahman c.c hepimizin gönlünde olsun.İnşAllah


7 yorum:

Hanife Mert dedi ki...

naliyacığım, ne kadar güzel ne kadar özel anlatmışsın, dostu dostluğu..Canım Dostluk yüreğinde hiç bitmesin..sevgilerimle.Dostça kal canım..

Adsız dedi ki...

Günaydın dostum:) ne hoş bir yazı olmuş, sabah sabah iyi geldi..selam ve sevgiler canım

Adsız dedi ki...

Güzel dostluklara sevgilere leylam hayırlı günler sevgi ve muhabbetle kal

siyah kuğu dedi ki...

dostça kal arkadaşım ,çok güzel bir yazı olmuş yeni bir şairmi doğuyor:)) sevgilerimle.

gelibolu17 dedi ki...

Leyla,
Ankara'nın o sıcak gündemi bile eritemedi sizin karları :) Çabuk gelsin inşallah sizede bahar zira bize geldi ağaçlar çiçek bile açtı,aldanmasalar zaar :)
senin için ekledim şarkıyı resmin altına tıkla dinle bacım :) güzel benzetmişsin,teşekkürler,sevgiler

gonul_kalemi dedi ki...

"Görüşme günleri hep yürekten olur, sonu hüzünlü bile olsa. Biliriz ki; bu görüşmelerde yeni yeni vuslatlar olacak en sevgiliye, dostumuza, kadere, zamana, hayata ve hatta kendimize. Ama yürekten yaşanır bütün vuslatlar. Özlem ile beklenir beklenir.Selamlar Sevgiler Rahman c.c hepimizin gönlünde olsun.İnşAllah".... Teşekkürler can dost öyle güzel anlatmışssınki... Yüreğine kalemine sağlık

Gurme Şirine dedi ki...

canım benim paylaşımın harikaydı...
sevgiler...

Yorum Gönder

 

Naliya © 2008. Design By: SkinCorner