19 Kasım 2012 Pazartesi

TEPSİDE PALAMUT YEMEĞİ



Uzun zamandan sonra mevsimini kaçırmadan
 bir müddet önce yapmış olduğum
 lezzeti yiyenler tarafında onaylanan
 tepside  palamutu paylaşmak istedim.


Soğanı domatesi  halka halka doğradım
 tepsinin  altına dizdim 
Üzerine fileto kestiğim palamut dilimlerini sıraladım,
üzerine yeşil biber limon dilimi tuz ve tereyağı
 ilavesiyle yarım bardak kadar su ilave ettim.
Tepsiyi ocakta pişirdim 
 balık çabuk pişiyor.
Tabakta ki halini çekemedim çünkü sıcak servis yaptım.
Fırsatım olmadı.








5 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

oooy ooooy oooooy bu ne güzellik böyle...
içim açıldı...
çok güzel olmuş ellerine sağlık canım...

ama sen arayı çok açıyorsun canım...
ben seni çok özlüyorum :))

seherinörgüleri dedi ki...

of offfffffff harika ,afiyet olsun,ellerine saglik.

huuuubakbi dedi ki...

harika güzelliğe bakar mısın..naliyacım ...eline sağlık

Gurme Şirine dedi ki...

canım benim hadi bakalım seni hep burda görmek istiyorum...
gerçekten çok ara verdin...
bi görünüp bi kayboluyorsun :))
seneye görüşmek ümidiyle :))
çok öpüyorum ...
mutlu yıllar diliyorum...

Unknown dedi ki...

İnanamıyorum nasıl bir güzellik böyle , bademcik ameliyatından dolayı 4 gündür yemek yemeyen birine bu yapılmazki:)
Çocukluğumdan beri en favori balığımdır kendisi
Elinize saglık
Sağlıcakla kalın

Yorum Gönder

 

Naliya © 2008. Design By: SkinCorner